Istrening på Setskog Motorfestival

Førstkommende søndag inviterer NMK Aurskog-Høland til kjøring på isen under Setskog Motorfestival.

Ønsker du å kjøre kan du kontakte NMK Aurskog-Høland ved Bernt Øystein Vormeland på telefon 91601965

Dette er informasjonen som er hentet fra festivalens Facebook-arrangement

Til alle mc og atv førere i Kongeriket, søndag 26. februar arrangerer NMK Aurskog-Høland i samarbeid med Setskog IF, Setskog Motorfestival. Her blir det åpen trening og iskjøring på en 15 km (2 km for barn) lang brøytet is trasè, med mulighet for tidtaking. Denne familiedagen er tilrettelagt for alle som ønsker å kjøre/trene på isen. NMK Aurskog Høland vil legge tilrette for prøvekjøring, for barn fra fylte 5 år t.o.m. 10 år på egen bane. Til dette benytter vi klubbens egne barnesykler og atv, som er pigget for anledningen!
Treningsavgift; Barn fra fylte 5 åt t.o.m. fylte 12 år – 250,-
Fra fylte 13 t.o.m. fylte 99 år – 400,-
Påmelding skjer foreløpig ved å trykke «SKAL» på dette arrangmentet. Mer info kommer fortløpende.
Vi har korte frister og er litt sent ute, men takket være idèrike ildsjeler i klubben vår, og et godt samarbeid med politi, kommune og mange frivillige har vi på veldig kort tid klart og stable noe som kommer til å bli et veldig hyggelig arrangement på bena.
Vi inviterer også alle som ikke til vanlig kjører motocross eller enduro, men som har egnet sykkel eller atv og møte opp. Medlemsskap i klubben og lisens ordner vi på stedet.
Alle kjøretøy på tilfredstille grunnleggende teknisk reglement, og det er kun tillatt med vanlige enduro/cross piggdekk.

Følg med for oppdatering, vi venter på den endelige godkjennelsen fra Aurskog-Høland Kommune, men håper at dette kommer på plass.

NMK Aurskog-Høland og Setskog IF

Bookmark the permalink.

Comments are closed