Arne Petter Morstad er død

Arne Petter Morstad tapte kampen mot kreften den 16. februar.

I crosskartmiljøet var Arne Petter og Morstad Motor synonymt med Husaberg-motorer.

Arne Petter var kjent som en meget dyktig mekaniker. Selv om det var motorsykler som stod hans hjerte nærmest fulgte han nøye med i hva som foregikk i crosskartmiljøet. Spesielt fra starten av 2000-tallet og i en tiårsperiode var mange av motorene som var med og kjempet om NM-medaljer levert av Morstad motor. Arne Petter gjorde også noen gjesteopptreden i enkelte crosskartløp.

Han var stadig på løp og var godt kjent i miljøet og slo alltid av en prat i depot med forskjellige kunder og førere. Han fulgte ivrig med på om Husaberg-maskinene leverte gode resultater. Han var også med på avslutningsmiddag etter sesongens siste løp i den perioden slike ble arrangert.

Våre tanker går i dag først og fremst til hans kone Randi og øvrige familie.

Bookmark the permalink.

Comments are closed