Crosskartfilmer du kanskje ikke har sett

Mens vi venter på sesongstart, som fortsatt er 123 dager unna, kan man få tiden til å gå litt fortere ved å se disse crosskartfilmene, som du kanskje ikke har sett før.

Crosskart på Dokka
NMK Dokka hadde NM i crosskart i mange år. Den siste gangen var i 2011, og her er en godt produsert film fra det løpet.

2. Crosskart på spansk vis
Crosskart Xtreme er det nyeste tilskuddet crosskartklasser her til lands, men lenger sør i Europa har de holdt på lenge. Her er et klipp fra 2015 da klassen gjestet det første VM-løpet i rallycross som gikk i Barcelona i 2015.

Ola Nore mister styringen
I den siste NM-runden i 2016 på Krabyskogen ble det litt mer dramatisk enn en setter pris på for Ola Nore. På banens raskeste parti spretter rattstammen ut av styreleddet på hans crosskart, og Ola går rett ut av banen. Med kort tid på å oppdage hva som har skjedd, og bare bremser på bakhjulet går det rett av banen. Heldigvis uten store skader på hverken crosskart eller fører.

Aaron ruller i Finland
Den andre NEZ-runden i 2016 gikk i Finland, men det gikk ikke helt som planlagt for Aaron Jensen Marum. Bli med inne fra hans crosskart når har gjør en ordentlig rulling i en av de innledende omgangene.

Søndags-action i Höljes
Årets mest sette crosskart-film på Youtube er denne filmen fra søndagen i Höljes der alle kjempet seg gjennom det søkkvåte føret på dag to av den første NEZ-runden. Filmen inkluderer høydepunkter samt komplette a-finaler.

Crosskart på Finnskogen
I år er det igjen klart for NM på Finnskogbanen etter ett års opphold fra den populære arrangøren. Nok en bra film produsert av Tor Andrè Børresen, denne gangen fra 2011

Full rulle i Finland
En annen nordmann som fikk se finland fra en annen synsvinkel var Thomas Eek Murstad, da han i B-finalen var med i en synkronrulling til 20 i stil i den første svingen i 125-klassens B-finale.

Wiik ruller på Flisa
NM-åpningen på Finnskogbanen i 2009 gikk slettes ikke som planlagt for Aleksander Wiik. En ordentlig klatring på bakhjulet til konkurrenten endte i en kjemperulling opp bakken.

Krabyskogen 2013
Vi avslutter med denne filmen fra den velkjente Børresen, der han filmet NM-avslutningen i 2013 på Krabyskogen

Bookmark the permalink.

Comments are closed